torstai 7. joulukuuta 2017

Luontaistuotekauppa Naturalin kutsuvieraana

Kävin muuan viikko sitten kauppakeskus Valkeassa luontaistuotekauppa Naturalin kutsuvierastilaisuudessa. Tiesitkö, että Natural on Oululainen perheyritys? Näin on ja jo yli 30 vuoden ajan tuoneet osaltaan hyvinvointia meidän elämään. Aiemmin liike toimi Life-ketjun alaisena. Muistan vielä heidän toimipisteensä gallerian alakerrasta. Nyt liikkeitä löytyy Valkean toimipisteen lisäksi Limingantullin, Raksilan ja Linnanmaan Prismojen yhteydestä. Myös Tampereelta löytyy yksi myymälä ja Helsingistä kaksi.



luontaistuotekauppa Natural, Oulu, kauppakeskus Valkea, luontaistuotteet, hyvinvointi, terveys, superfood, teetaivas, luomu
Luontaistuotekauppa Natural Oulun kauppakeskus Valkeassa


Naturalissa painotetaan henkilökunnan laajaa tietotaitoa. Heidän opastuksellaan löytyy apu vaivaan kuin vaivaan, epäilemättä. Olen saanut hyvää palautetta myös heidän palvelualttiudestaan ja ystävällisyydestään. Siskoni Eve on töissä Valkean Superdryssä ja kävi Naturalissa etsimässä pienille lapsilleen monivitamiinivalmistetta. Sopivaa valmistetta ei kuitenkaan siltä seisomalta löytynyt ja Eve palasi takaisin töihin. Naturalin myyjä tuli myöhemmin perässä Superdrylle vartavasten tuomaan Evelle testiin tuotteen, joka voisi sopia hänen lapsilleen. Aivan ihanaa asiakkaan huomioimista! Hyvä Natural 💗



luontaistuotekauppa Natural, teetaivas, kauppakeskus Valkea, runsas valikoima, valinnanvaikeus
Naturalin teetaivas 😍 ja armoton valinnanvaikeus!


Aijai, miten ihanan runsas valikoima teetä Naturalista löytyy! Itse en juo kahvia ollenkaan, joten teetä tulee juotua paljon. Tykkään kokeilla uusia erilaisia makuja ja aina välillä löytyy joku todellinen helmi. No täältä jos jostain löytyy! :D Mutta vitsi, mikä valtava valinnanvaikeus eteen tulikaan tätä hyllyä tutkiessa. Löysin montakin eri teetä mitä haluan kokeilla, mutta päädyin tälle kertaa testaamaan Clipperin Love me truly- chai teetä.



clipper, maustetee, tee, chai tee, mausteinen, kaneli, inkivääri, kardemumma, neilikka, fenkoli, lakritsi, appelsiini, luontainen, natural, laatuaikaa itselle, eettinen valinta
Clipperin Love me truly chai tee - mausteinen tee, jossa yhdistyvät kanelin, inkiväärin, appelsiinin, lakritsin, fenkolin, kardemumman ja neilikan maut. For some well-deserved me time - todellakin, nappi valinta hyvin ansaitulle omalle teehetkelle 💖


Clipperin Love me truly chai tee on maustetee, jossa yhdistyvät kanelin, inkiväärin, appelsiinin, lakritsin, fenkolin, kardemumman ja neilikan maut. Ihan mielettömän hyvä valinta milloin vain juotavaksi, mutta erityisesti tähän vuodenaikaan täydellisesti sopiva - niin tuoksun kuin maunkin puolesta. Mä tykkään niin kovasti inkivääristä ja lakritsista ja tässä juomassa molemmat maut tulevat just hyvin esiin. Maut eivät kuitenkaan tule esiin liian vahvasti, testasin nimittäin teetä myös vähemmän inkivääristä pitävälle henkilölle. Tämä tee ei muuten sovi lakritsin vuoksi korkeasta verenpaineesta kärsivälle!


tee, teetaivas, clipper, teeyhtiö, perheyritys, eettinen valinta, reilun kaupan tuote, yrtti, chai, maustetee, Natural, luontaistuotekauppa Natural
Oi, tahtoo tämän, tuon, tuonkin.. :D Clipperiltä löytyy ihan mieletön kokoelma mielenkiintoisia teesekoituksia, joita haluan maistaa. Mikä sun lemppari on? Tämän hetkisellä kokemuksella mun lemppariksi nousee tuorein tuttavuus Love me truly.


Clipper teet valmistaa brittiläinen perheyritys, jonka tavoitteena on laadukkaan ja maukkaan teen tuottaminen ihmisten ja planeetan hyvinvoinnista tinkimättä. Clipper on siis myös eettinen valinta, joka on saanut reilun kaupan sertifikaatinkin jo vuonna 1994.



superfood, kauppakeskus valkea, luontaistuotteet, Natural, luomu, sopii kaikille, valinnanvaikeus, valtava valikoima, voimaruokaa, vitamiineja, hivenaineita, antioksidantteja, tekee hyvää
Hyvää tekevää superfoodia jokaiseen suuhun sopivassa muodossa :)


Kirjoittelin aiemmin blogissa reseptin itse tehtyyn inkivääri/mausteteehen, jossa sivusin jo näihin superfoodeihin. Superfood on siis ruokaa, joka sisältää suuret määrät hivenaineita, antioksidantteja ja vitamiineja paljon pienemmässä määrässä kuin perusruoka. Täältä löytyy apu yhtä lailla flunssan karkoitukseen kuin väsymyksenkin hoitoon. Tämä niin kutsuttu voimaruoka kiehtoo minua kovasti, varmasti yhtä lailla kuin monia muitakin. Näistä haluan ottaa paremmin selvää. Onko teillä toiveita siitä, mitä otettais testiin ensimmäisenä?



natural, luontaistuotteet, kosmetiikka, ihoanalyysi, luonnonmukainen, hellä, luomu
Naturalissa on tarjolla runsaasti luonnonmukaista, ihoa hellivää kosmetiikkaa. Kutsuvierasillassa vieraat saivat mahdollisuuden käydä ihoanalyysissä.


Kutsuvierastilaisuudessa oli mahdollisuus käydä ihoanalyysissä. Sain kuulla oman ihotyyppini ja sille parhaiten soveltuvat tuotteet sekä mitä kannattaa välttää. Minulta löytyi muun muassa tukkeutuneita ihohuokosia, johon esittelijä neuvoi käyttämään syväpuhdistavaa savinaamiota. Couperosa poskilleni esittelijä antoi vinkiksi käyttää normaalin kasvovoiteen alla kasvoöljyä. Öljy suojaa ihoa pakkasella pelkkää kasvovoidetta paremmin, koska se ei sisällä vettä. En raskinut vielä ostaa hänen suosittelemaansa avokadoöljyä enkä savinaamiota, mutta jossain vaiheessa toivoakseni voin ottaa nämäkin testiin.



Aqua vitae, NaturaMedia, ecolomega, luontaistuotekauppa Natural, kalaöljy, tuorekalaöly, puhdasta, tuoretta, luontaistuotteet
Natura Medialta oli esittelijä kertomassa puhtaimmasta ja tuoreimmasta kalaöljystä mitä koskaan on ollut saatavissa. Ecolomega maistui miedolta, öljymäiseltä ja hieman sitruunaiselta. Pikku vinkki; tuoreöljyä voi käyttää myös salaatissa kasviöljyn sijasta. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;)


Hyllyistä löytyi monenlaista luontaistuotetta, yksi kuitenkin kiinnitti huomion ja mielenkiinnon muita paremmin. Sieltä löytyi muistipillereitä! Muistaakseni nämä pillerit vaikutti muistin lisäksi myös mielialaan ja vireystilaan, täydellistä eikö totta? Mun läheisimmät tietävät kuinka kehno muisti mulla on, siis oikeasti todella huono. Ollut oikeastaan aina. En muista lapsuuttani juuri lainkaan, nuoruudestakin vain pätkiä sieltä täältä. Tämä ihmepilleri siis tosiaankin kiinnostaa. Ajatella jos se voisi muistia parantaa?! Vaikka toisaalta, onko se vaan armollista unohtaa :D Tai ainakin mä oon vuosien varrella oppinut hyväksymään huonon muistini ajatellen sen positiivisia puolia - unohdan ikävätkin asiat loppupeleissä samalla lailla kuin ne hyvätkin.



Luontaistuotekauppa Natural, kutsuvierastilaisuus, yllätyspussi, näytteitä, luontaistuote
Kaikki vieraat saivat vielä lähtiessään mukaansa tällaisen ihanan pussukan. 


Naturalilla oli vielä lopuksi mukava yllätys vieraille, nimittäin jokainen sai mukaansa yllätyskassin. Pussista löytyi Clipperin kamomillaa, hunajapensasta ja kanelia sisältävä tee, villan ja silkin pesuainetta, ksylitoli-maitohappobakteereita lapsille ja karpalo-maitohappobakteereita naisille, c-vitamiini/sinkki purutabletteja, kirkastava AHA kuorintanaamio ja bambu-hiilikuituinen, antibakteerinen hammasharja valkaisevalla hammastahnalla. Mielenkiintoisia tuotteita, jotka vaikuttavat tosi hyviltä. En ole vielä ehtinyt noita testailemaan, mutta kaikki tulee kyllä vielä käyttöön. Kiinnostaako teitä joku näistä tuotteista? Haluatteko kuulla jostain lisää?



raakasuklaa, foodin, raw chocolate, easy, helppoa, nopeaa, muunneltavissa, monimuotoinen, monipuolinen, suklaa
Raakasuklaan valmistus on helppoa ja nopeaa ja siitä on helppoa muunnella monenmoista makua, näköä ja kokoa. Tästä lisää tarkemmin pian!



Tulossa pian postaus raakasuklaan valmistuksesta! Se olikin paljon helpompaa kuin olisin ikinä uskonut. Sillä välin, nautitaan raikkaista talvipäivistä! Ens yönä pitäisi sadella lisää lunta meidän iloksi, ainakin tänne pohjoiseen. :)

Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti