lauantai 9. kesäkuuta 2018

Testissä LeeLoon Bas Bleu Happy push up legginssit

LeeLoo kehitti Bas Bleun kanssa yhteistyössä asiakkaiden toiveiden pohjalta unelmalegginssit ja minä sain kunnian testata uutuuden heti käytännössä. Näitä leggareita saa vain ja ainoastaan LeeLoosta!

Päällä Bas Bleu Happy push up legginssit ovat aivan ihanat! Niiden olemassaoloa ei juurikaan huomaa, niin kevyet ja miellyttävät ne ovat jalassa. Nämä housut ovat muuten erittäin hyvä valinta myös eläinperheisiin - pinta ei kerää herkästi karvoja eikä ole nukkaantumiselle altis!

Minulla oli testissä M-koko, jossa lahkeen mitta jäi pitkäsääriselle hieman lyhyeksi. Housut myös kuultavat takaa läpi pepun kohdalta pyllistäessä tai, jos valo osuu kankaaseen juuri oikein. Kokeilisin siis näistä ainakin omalla kohdallani yhden suurempaa kokoa, että josko sillä nämä ongelmat poistuisivat.

Oon iloinen siitä, että yhteistyöni LeeLoon kanssa on syventynyt ja saan nyt tarjota teille rakkaat lukijani 15% alennusta tuotteista. Homma toimii niin, että verkkokauppatilauksessa syötät koodin PÄIVI15 ostoskorissa kohtaan "syötä aktivointikoodi". Koodi pitää muistaa aktivoida ennen maksua, jälkikäteen alennusta ei pysty enää korjaamaan. Liikkeessä asioidessasi kerrot vain kassalla koodin PÄIVI15, niin saat alennuksen käyttöösi.



Bas Bleu Happy leggings mallissa on korkea vyötärö ja sporttisen sileäpintainen kangas.
Kuvassa myös upea Gatta Estelle body. Koodilla PÄIVI15 saat tuotteista sekä liikkeessä että verkkokaupassa 15% alennusta!!



Bas Bleu Happy legginssien napakka ja korkea vyötärönauha silottaa alavatsaa ja piilottaa jenkkakahvat sekä tukee alaselkää!! 😍 Koodilla PÄIVI15 saat tuotteista sekä liikkeessä että verkkokaupassa 15% alennusta!!



Happy push up leggingseissä on vartaloa myötäilevä ja tutkitusti turvallinen Öko-tex sertifioitu kangas, joka kevyesti muotoilee kroppaa. Koodilla PÄIVI15 saat tuotteista sekä liikkeessä että verkkokaupassa 15% alennusta!!



Happy leggingsit ovat oiva valinta arkikäyttöön ja yhdistät helposti nämä usean yläosan kanssa. Kevyen ja hengittävän materiaalin puolesta Happy leggingsit sopivat myös urheilullisempaankin tarkoitukseen. Kuvassa myös upea Gatta Estelle bodyKoodilla PÄIVI15 saat tuotteista sekä liikkeessä että verkkokaupassa 15% alennusta!! 


Mukaan tarttui myös Bas Bleu Anastasia keinonahkasomisteinen tunika. Kangas on sileäpintainen eikä se nukkaannu herkästi, pinta hylkii myös eläintenkarvoja. Tämä tunika on helposti yhdistettävissä monenlaisiin leggareihin. Koodilla PÄIVI15 saat tuotteista sekä liikkeessä että verkkokaupassa 15% alennusta!!



Ei muuta kuin shoppailemaan!! LeeLoohan löytyy Oulun keskustasta osoitteesta Mäkelininkatu 15 (Hotelli Cumuluksen lähellä) ja netistä https://www.leeloo.fi/. Ja muista, että koodilla PÄIVI15 saat alennusta ostoksistasi! :)

Mukavaa viikonloppua!!

Päivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti