maanantai 30. huhtikuuta 2018

Testissä mullistavat liposomivitamiinit

Mitkä ihmeen liposomit?


Liposomit ovat mikroskooppisen pieniä fosfolipidi-palloja, joiden sisällä molekyylit pysyvät suojassa. Ainutlaatuisen koostumuksen ja pienen kokonsa vuoksi ne eivät tuhoudu ruoansulatuskanavassa vaan vapauttavat vaikuttavat aineet verenkierron kautta suoraan soluihin. Liposomin rasvasisällöstä on myös ravitsemuksellista hyötyä ja se on jo itsessään antioksidantti.

liposomi, B12, C, D, vitamiinit, paras imeytyvyys, testissä, suosittelen
Tehokkaat liposomi B12- C- ja D-vitamiinit nyt testissä! Nämä vitamiinit menevät nanoteknologian avulla suoraan soluun elimistön hyödynnettäväksi.


Liposomivitamiinien imeytyvyys on tutkimusten mukaan paras, jopa 90%. Tablettimuotoisten vitamiinien imeytyvyys on kaikista huonoin, vain 20%! Tämä selittänee tablettien halvemmat hinnat, kun suurin osa syödystä tuotteesta menee hukkaan.  Minua itseäni kiinnosti kovasti eri tuotteiden imeytyvyys, joten laitan tähän teillekin tutkimustulokset.

Tabletti ~20%
Kapseli ~30%
Laastari ~50%
Suun kautta nautittava nestemäinen ~55%
Injektio ~80%
Liposomimuotoinen valmiste ~90%
liposomi, vitaamini, B12, c, d, tehokas, suoja, stressin ehkäisyyn, ei ärsytä vatsaa, vahva, paras imeytyvyys, nanoteknologiaa
Liposomivitamiinien imeytyvyys on tutkimusten mukaan paras, jopa injektiota tehokkaampi eivätkä ne ärsytä vatsaa.


Liposomivitamiinit tiukkaan testiin


Sain luontaistuotekauppa Naturalista testiin liposomimuotoiset B12-, C- ja D-vitamiinit oikeastaan ihan loistavaan aikaan, sillä olin aika väsynyt ja stressaantunut. Naturalin Petra sanoi, että vitamiineilla on virkistävä vaikutus, joten ne kannattaa ottaa aamulla. Parhaan tuloksen saa vielä, kun nauttii tuotteet tyhjään vatsaan noin 15 minuuttia ennen ruokailua. Niin aloitin testini seuraavana aamuna heti herättyäni.Aamu, vitamiini, tyhjään vatsaan, nainen, suun kautta, annosteltava lääke
Vitamiinit on hyvä ottaa tyhjään vatsaan heti aamulla herättyään. Makuun kesti vähän aikaa tottua.


Koko kuukauden testijakson ajan nautin kaikki kolme vitamiinia heti herätessäni tyhjään mahaan. Alussa jouduin nauttimaan samalla hieman vettä, koska vitamiinien maku tuntui hieman epämiellyttävältä. Hyvin pian siihen kuitenkin tottui enkä loppua kohden kaivannut enää suun huuhtelua. Vitamiinien nauttiminen on tosi helppoa ja kätevää; tuote napsautetaan keskeltä kahtia ja imaistaan keskeltä tuleva neste suuhun. Vitamiinit on helppo kuljettaa mukana ja nauttia myös reissussa eikä tarvitse kuljettaa pilleripurkkeja mukana. Yhden ainoan kerran kävi niin, että en meinannut saada tuotteen sisältöpussia rikkoutumaan napsautettuani tuotteen kahtia. Sain senkin sisällön lopulta suuhuni, mutta pientä taistelua se hetken aikaa vaati.liposomivitamiini, nauttiminen, annostus, keskeltä kahtia, taita, helppoa, kätevää, suun kautta
Vitamiinit nautitaan suoraan annospakkauksesta taittamalla se vain keskeltä kahtia ja imaisemalla keskikohdasta tuleva neste suuhun. Käteviä kuljettaa mukana!


Testituloksia


No mutta tärkein kysymys! Auttoiko mitään? Huomasinko mitään eroa aiempaan? Heti aloituspäivää seuraavana aamuna heräsin virkeämpänä ja ennen kuin herätyskello ehti edes soida. Päivän mittaan vireystaso pysyi parempana. Viimeiset kaksi viikkoa yritteli flunssa kovasti päälle, mutta ei päässyt. Ehkä levon ansiosta, ehkä näiden vitamiinien vuoksi. Liekö sattumaa sekin, että pari päivää näiden vitamiinien loppumisen jälkeen se flunssa sitten iski kunnolla kimppuun. Vaati lopulta antibioottikuurin sitä häätämään.

Omaan vireystilaan vaikutus oli niin välitön ja selkeä, etten voi muuta kuin suositella sinuakin näitä kokeilemaan. Suhteellisen kalliitahan nämä on (normaalihinta 45,80€/kuukauden annos) verrattuna niihin tablettimuotoisiin vitamiineihin, mutta sitten jos ajattelee tehokkuutta niin panostaisin ennemmin näihin. Nimittäin ei ole normaalit tabletit ikinä tuottaneet vastaavanlaisia välittömiä tuloksia kuin nämä liposomivitamiinit teki. Mietin myös, että auttaisiko vaikka tehokuurit näitä, muutaman kuukauden välein kuukauden vitamiinikuuri ja muulloin vitamiinit normaalista ruoasta, hedelmistä ja kasviksista. Ei pääsis niin pahasti väsymys päälle, kun pitäisi vitamiinivarastot täynnä. :)b12-vitamiini, ravintolisä, yli 50-vuotiaille, diabeetikoille, kasvissyöjille, vegaanit, alkoholistit, stressin aikana, laihduttajille, aivovitamiinipommi
Aivovitamiinipommi B12 on tärkeä ravintolisä etenkin kasvissyöjille, yli 50-vuotiaille, diabeetikoille ja runsaammin alkoholia nauttiville. Myös stressin ja laihdutuskuurien aikana on suositeltavaa nauttia B12-vitamiinilisää.
liposomi, c-vitamiini, ravintolisä, taistelussa flunssaa vastaan, tehokas, imeytyy hyvin, ihon nuorentaja, raikastaa, kirkastaa, kiinteä iho, kollageenin muodostaja, parantaa vastustuskykyä
Nuorekkuusvitamiini C edistää kollageenin muodostumista eli auttaa ihoa pysymään kiinteänä ja nuorekkaana! Se raikastaa ja kirkastaa ihoa sekä ehkäisee melaniinin muodostumista iholla ja pigmenttiläiskien syntyä. Ja mikä parasta, C-vitamiini parantaa vastustuskykyä ja auttaa näin ollen myös taistelussa flunssaa vastaan!


Hei, jos päätät näitä kokeilla tai olet jo kokeillut, niin kerro mitä mieltä olit?! Huomasitko itse selkeää vaikutusta/eroa aiempaan? Ja jos huomasit niin millaista?

Arvontaa


Oulun Valkean luontaistuotekauppa Natural antoi ystävällisesti minulle yhden kuukauden liposomi C-vitamiinipakkauksen arvottavaksi. Tässäpä oiva tilaisuus päästä kokeilemaan huikean hyvää ja tehokasta vitamiinia ja ihan ilmaiseksi! Aikaa osallistua arvontaan on kaksi viikkoa eli tästä päivästä 14.5.2018 klo 17 asti. Palkinto on noudettavissa Oulusta voittajan kanssa sovittuna ajankohtana. Arvonnasta lisää facebookissa ja instagrammissa ja siellä myös osallistumisohjeet!

Niin ja Valkean Naturalissa Oulussa on vielä muutamia yksittäisiä liuskoja jäljellä liposomi B12- ja C-vitamiinia, jos haluat käytdä koemaistamassa tuotetta!

Hauskaa vappua!!

Päivi

4 kommenttia:

 1. Aika halvallahan tuosta sais kuukaudeksi aineet ittelleen niin jaksaa sitten roikkua tunti 20min puhelimessakin sitten :) voisi ottaa kokeiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luontaistuotekaupasta löytyy varmasti näitä sieltäkin, mutta osallistujan arvontaan niin saatat saada ilmaiseksikin kuukauden kokeilupakkauksen. Tosin joudut hakemaan sen Oulusta 😉 Mutta voin viedä sut treenaamaan hyvityksenä pitkästä ajomatkasta! 💪

   Poista
  2. On kyllä asiaa Ouluun kuukauden taitteessa että ehkä sitä kannattais kokeilla niin saa treenit ja vitamiinit samas reissus!

   Poista
  3. Tervetuloa Ouluun! Käyhän facessa tai instassa tykkäileen sivusta ja/tai antamassa palautetta blogista niin pääset arvontakulhoon mukaan :) Onnea arvontaan!

   Poista