lauantai 21. tammikuuta 2017

Ensimmäisiä salipäiviäni

Tiedättehän ne ihmiset, jotka ovat syntyjään niin reippaita ja liikunnallisia? En kuulu niihin onnekkaisiin. Olen aina ollut luonteeltani mukavuudenhaluinen ja energiatasot ovat vaihdelleet reippauden puuskista normaalimpaan ei jaksa -olotilaan. Nuorena tyttönä olin monen muun tytön lailla hevoshullu ja ratsastin aina kun se vain mahdollista oli. Tanssiminen on myös ollut minulle aina rakasta, jo ala-asteella teimme omia tanssiesityksiä kavereiden ja siskojen kanssa. Myöhemmin siirryin tanssimaan discojen kautta ravintoloihin, missä edelleenkin olen tuttu näky lattian pintaa kuluttamassa. Kuntosaliharrastuksen myötä elämään hiipi uudenlaista rohkeutta ja aloin harrastamaan myös salsaa, seinäkiipeilyä ja laitesukellusta. Haluatteko kuulla niistä ensimmäisistä salipäivistäni ja siitä miten ihmeessä minusta tuli salimimmi?


Päivi SaliPäiviä salipäiviä
Turkissa syksyllä 2013

Vuonna 2013 minä, 34-vuotias kahden pienen lapsen yksinhuoltajaäiti, päätin löytää elämääni piristämään jonkun harrastuksen. Kuntosali tuntui sopivalta vaihtoehdolta, koska sitä voi harrastaa edullisesti ja periaatteessa milloin tahansa. Hankin jäsenyyden ja lähdin hieman jännittyneenä salille. Laitetta oli vaikka minkänäköistä, mutta en niitä juurikaan osannut käyttää. Tähän olisi voinut päättyä uusi harrastukseni, mutta siitä tulikin haaste itselleni; tarkkailin muita treenaajia, tutkin internetin läpikotaisin ja opettelin salimaailman salat. En olisi ikinä uskonut kuinka kokonaisvaltaisesti se päätös muuttaisi minun elämäni. Hmm, tiedänköhän vieläkään minne kaikkialle se minua vielä vie. Tätä matkaa minun on ilo pyytää teidät mukaani tekemään. Yhdessä kaikki on mukavampaa!


wattbike sisäpyöräily wattipyörä Päivi
Wattipyörää testaamassa 2016

Olen ollut Ritaharjun EasyFitin mainosmallina syksystä 2016 lähtien. Toimin heidän somettajanaan eli teen juttuja facebookkiin ja instagrammiin liittyen treenaamiseen, kampanjoihin, yhteistyökumppaneihin ja salielämään. Minulla on ilo jakaa myös teidän kanssanne näitä juttuja. Haluan tarjota motivoivia ja turvallisia salipäiviä ihan vasta-alkajalle kuin myös innostusta ja vinkkiä jo pidempään treenanneelle, kaikki tänne samaan blogiin. Voisiko helpompaa enää ollakaan? Käydään yhdessä läpi sekä sudenkuopat että motivaatiolähteet, unohtamatta liikepankkia videoineen. Pohditaan ruokavaliot, lisäravinteet, lepo, palautuminen ja mitä ikinä toivottekaan. Tulossa on myös erilaisia Päivi testaa-osioita, joissa tutustumme mm. ryhmäliikuntoihin, uutuuksiin, tuotteisiin ja erilaisiin kuntoilutapoihin. Tervetuloa treenaamaan kanssani! 

treenaa vahva hauis terveys hyvinvointi sali kuntosali salipäiviä iloinen hymy
Treenataan yhdessä vahvempi minä
Päivi

2 kommenttia:

  1. Hieno avaus Päivi! Tuohon salitreenin käyttämiseen vastapainona tanssille tai yleensä tanssin tukena voisi perehtyä syvemminkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tommi! Hyvä idea, perehdyn aiheeseen paremmin ja teen jutun siitä :)

      Poista