tiistai 10. lokakuuta 2017

Testissä Curasano itseruskettava suihke

Curasano Spraytan Express lupaa esitteessään nopean ja turvallisen keinon saada kaunis ja tasainen pronssirusketus. Kauneuspiste Salon Miyabi jälleenmyy tuotetta ainoana Oulussa ja tarjosi minulle upean mahdollisuuden kokeilla tuotetta ja kertoa siitä oman mielipiteeni.

Ainoa kokemukseni itseruskettavista tulee nuoruudesta eikä ollut hyvä, kauniisti sanottuna. Voiteen levittäminen iholle tasaisesti oli melkein mahdotonta. Väri oli järkyttävän oranssi, ei lähelläkään luonnollista ruskettumista. Ja niin kuin arvata saattaa, sitä ei saanut pois, vaikka miten yritti hinkata. Tämän kokeilun jälkeen olen pysynyt erossa itseruskettavista. Voitte siis uskoa, että vielä kaikkien näiden vuosien jälkeenkin lähdin tähän kokeiluun hieman epäileväisin mielin.curasano, itseruskettava suihke, levityskäsine, selftanning, spraytan
Curasano Spraytan Express suihkepullo ja levityskäsine kasvoille.

Suihkautan tuotetta käsineelle, jolla levitän sen kasvoilleni. Levittäminen on helppoa ja nopeaa. Väri näkyy iholla välittömästi ja leviää joka puolelle tasaisesti. Missään ei näy raitoja eikä täpliä. Hetkessä olen käsitellyt kasvot kertaalleen. Sumutan suoraan pullosta ainetta kaulalle, rintakehälle ja käsivarsille. Levitän käsineellä ihoa hieroen. Olen hämmästynyt, että jopa reuna-alueet sulautuvat luontevasti yhteen jättämättä rajaa rusketetun ja ei rusketetun ihon kohdalle. Yhdellä käsittelyllä saa aika hentoisen rusketuksen, joten käsittelen kasvot, kaulan ja rintakehän vielä toisen kerran. Kätevää, kun saa haluamansa tummuuden sen mukaan montako käsittelykertaa iholle tekee. Sopii näin ollen varmasti kaikkien makuun. Rusketus nostaa iholle kauniin, todellakin pronssisen hehkun ja on luonnollisen näköinen.

curasano, itseruskettava suihke, selftanning spray, spraytan express, nainen, rusketus, kauneus
Kaunis pronssinhehkuinen lopputulos kahden käsittelykerran jälkeen Curasano itseruskettavalla suihkeella.
 

Aineen pitäisi olla täysin hajuton, mutta tuoksuu kyllä hyvin miedosti itseruskettavalle ennen ensimmäistä pesua. Pesun jälkeen en huomaa enää minkäänlaista tuoksua tuotteesta iholla. Rusketus haalenee hiljalleen päivien kuluessa, joten on hyvin vaikeaa sanoa kauanko se tarkalleen kestää. Alle viikon kuitenkin ehdottomasti. Varmaan pari päivää halutulla tummuudella, jonka jälkeen alkaa haalistua.

Suihkepulloja näkyy Curasanon sivuilla olevan monen kokoisia, joten on vaikea sanoa minkä kokoinen pullo tarjoaa esitteen lupaamat jopa 60 käyttökertaa kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Minun saamani pullo on pieni, vain 50ml. Merkitsen käyttökerrat ylös ihan mielenkiinnosta, nimittäin tuotteen luvataan olevan hyvin riittoisa.

Yhteenvetona testistä on sanottava, että kyllä on valtava kehitys tapahtunut itseruskettavissa aineissa. Suihkepullo on näppärä ja nopeuttaa isompien ihoalueiden käsittelyä. Käsineellä levitys on ällistyttävän helppoa. Lopputulos on luonnollinen ja hehku iholla kerrassaan upea. En voi muuta kuin lämpimästi suositella tätä tuotetta.


Hehkuvin terkuin,

Päivi 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti