perjantai 17. helmikuuta 2017

Polarin kuvauksissa

Oi, minulla on ihanan aktiivisia ystäviä. Kajsa vinkkasi viime viikolla, että Polarille haetaan sporttisia malleja. Hain paikkaa ja tiistaina olin jo haastattelussa. Samana päivänä sain tiedon, että pääsen malliksi ja perjantaina on kuvaukset. Ikävästi olin flunssassa, niin en päässyt treenaamaan koko kuvauksia edeltävällä viikolla. Tietystihän sitä haluaisi näin upean tilaisuuden tullen, että lihakset olisivat viimeisen päälle pumpissa. Kiirettä pukkasi muutenkin koko viikon, kun tänään on lähtö myös reissuun. Mutta kerronpa teille hieman kuvauksista.

Aamu alkoi meikillä ja hiusten laitolla. Sporttista ja luonnollista tyyliä haettaessa, myös meikki oli kevyt ja hiukset sidottiin huolettomasti poninhännälle. Sitten olikin kuvaamisen vuoro. Valokuvaaja Tanja Alamikkelä Stoorilasta asetteli valot paikalleen ja tarkasti, että valotus on oikea. Hiki ei tietystikään ollut ja treenin jälkeistä fiilistä tavoiteltiin, joten tilkkanen öljyä ja vettä auttoivat asiaa. Kuvattavana oleminen oli helppoa; sekä Polarin edustajat että Tanja antoivat hyvät ohjeet miten olla, mihin katsoa ja miltä näyttää. Välissä tarkastettiin kuvia ja muutettiin hieman asentoa. Tunnelma oli koko ajan rento ja mukava.


Valokuvaus, kuvaussessio, kuvattavana, malli, Polar, Stoorila, mallinhommia, mallintyö, Polar m600
Polar M600 - Tanja kuvaa ja minä nojailen seinään :) Niin helppoa se on, kun tekee töitä ammattilaisten kanssa.


Polar on jo 30 vuotta vanha Oululainen yritys. Polarin sykemittarit ja urheilukellot ovat tunnettuja kestävyydestä ja tarkkuudesta. Valikoimasta löytyy myös GPS -yhteensopivia pyöräilytietokoneita, fitness- ja aktiivisuusmittareita sekä GPS sykemittareita. Tuotteilla voi mitata aktiivisuutta ja kalorien kulutusta sekä seurata ja parantaa harjoittelua. On ilo tehdä yhteistyötä paikallisen yrityksen kanssa, joiden tuotteita itsekin käytän.

Stoorilan yrittäjä Tanja Alamikkelä on markkinoinnin asiantuntija ja loistava valokuvaaja, joka rennolla otteella taikoo yksilöllisiä tarinoita laadukkailla ja kauniilla kuvilla. Yrityksen upeat tilat löytyvät Oulusta Stockmannin 4. kerroksesta. Tanjan yhteistyökumppani Tiina Oilinki toimi tänään meikkaajana, avustajana ja mallina kuvauksissa. Monitaitoinen Tiina toimii myös yrittäjänä sisustusverkkokauppa Decoriossa. Minulla oli tänään ilo ja kunnia työskennellä ihailtavan monitaitoisten naisten kanssa.

Valokuvaus, kuvaussessio, kuvattavana, malli, Polar, Stoorila, mallinhommia, mallintyö, Polar h10
Polar H10 on tulossa myyntiin pian

Mukava päivä takana. Ehdin vielä kuvausten jälkeen kotona siivota ja pakata laukut. Nyt onkin aika suunnistaa lentokentälle kohti Helsinkiä. Huomenna matka jatkuu Miamin kautta Curacaolle, missä kaksi viikkoa sujahtaa nopeasti auringosta nauttiessa, sukeltaessa ja tietysti treenatessa. En omista kannettavaa tietokonetta enkä tiedä onnistuuko blogin päivitys puhelimella, niin lomatunnelmia voi seurailla instagrammista paivielinaa (vaatii seurannan). Päivittelen lomatreenit myös tänne, kunhan pääsen takaisin koneen ääreen. Mutta ei hätää, olen reippaana tyttönä luonnostellut muutaman jutun valmiiksi, jotka julkaisen lomani aikana. Tosi kivoja juttuja tulossa.


Lomatunnelmissa,

Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti